30 günde 30 önlük: İlkbahar / Yaz 2018

Elbise: J. Team (ayrıca bunun gibi) | Şapka: Janessa Leone (benzer) | Sandalet: Veronica sakal | Çanta: Patricia Nash | Kolye: Shashi

Mutlu Mayıs!! Bugün 30 Günlük Serisi 30 önlük My Bahar/Yaz 2018 baskısına başlamak için çok heyecanlıyım! Bunun beşinci sezon olduğuna inanamıyorum, ancak henüz en iyi dizi olacağını umduğum için çok heyecanlıyım.

Mutabakat Zaptı’nda yeniyseniz, Lowown: Önümüzdeki 30 gün boyunca her gün, 30 önlük portalında yeni bir elbise yayınlayacağım. Her yayın belirli bir ilkbahar/yaz vesilesiyle – bugünün piknik elbisesi gibi tercih edilen yazlık etkinliklerinden, düğün etkinliği konuk elbiselerine, iş önlüklerine ve daha fazlasına kadar her şey olacak!

Tercih ettiğim elbiselerden oluşan eğlenceli bir koleksiyon sunmanın yanı sıra, bu seri ile amacım, sezonun tüm etkinliklerinde şık bir şekilde gezinmek için gerçek bir kaynak sunmak. Görünüşe göre, iş ve hayat sık sık partiler, olaylar, geziler, düğünler ve sıcak hava mevsimlerini bu kadar özel hale getiren diğer olaylar için planlama yöntemine giriyor gibi görünüyor, bu nedenle bu seri terbiyeli zorluklarınızı yapmak için ima ediliyor ağrısız. İster yaklaşan bir bebek duşunuz olsun, büyük bir müşteriniz veya takvimde bir plaj gezisi olsun, önümüzdeki baharı ve yaz gününü bozacağım, böylece gerçekten önemli olan şeylere odaklanabilmeniz için, Celine Dion gibi şeylere odaklanabilirsiniz. Yeni albümünü veya Kate Middleton ve Meghan Markle’ın gerçekten çılgınlık olup olmadığı.

Tam buradan, önlükleri sadece 30 günlük portalda 30 önlükte paylaşacağım (ve elbette Instagram’a birkaç göz atacağım!) Uygun fiyatlı seçimlerin yanı sıra, bu durum için ideal olduğuna inandığım bir dizi ek stil. Aynı şekilde e -posta abonelerimle ekstra özel materyal paylaşacağım, bu yüzden henüz kayıt yapmadıysanız, notu buradan alın!

Daha fazla ADO olmadan, ilk gün çok daha fazla kontrol etmek için 30 önlük portalına atlayın!

Elbise: J. Team (ayrıca bunun gibi) | Şapka: Janessa Leone (benzer) | Sandalet: Veronica sakal | Çanta: Patricia Nash | Kolye: Shashi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *