2016 Ünlü Saç Renkleri Yeni bir görünüm

Yeni bir görünüm için hazırız? Bu taze saç renklerinden birini deneyin ünlüler ve saç uzmanları şimdi sevgi dolu ideal. Şimdi bu sefer Bollywood Divas’a bakmayacağız, çünkü dürüst olmak gerekirse, çikolatalar ve kırmızılar ve kahverengiler dışında, üzerlerinde görülen ünlü saç renkleri az ve çok uzak.
Taklit edebileceğimiz şık ünlü saç rengi fikirleri
Hollywood dünyasından çeşitli ünlü saç renklerine bir göz atalım, çünkü tam olarak birçok moda trendinin başladığı ve buradaki yumurta kabuklarımıza aktığı yer. Bir göz at!

[Ayrıca oku: Gençler için pastel saç renkleri]
1. “Tortoishell”
Celeb Saç Teknisyeni Kristin Ess bu kez alışılmadık bir saç rengi fikri ile çıktı- müşteri Ashley Tisdale için ‘kaplumbağa kabuğu’. Buradaki konsept Ombre, Auburn ve Kahverengi’nin bir karışımı olan ve daha önce hiç denemeyen saç görünümü ile buluşuyor. Ve bil bakalım, lise müzikal lass, salladı!

2. Tereyağı
Spor için saç rengi fikirleri olarak bej ile, Hollywood Girl Gwyneth Paltrow’da görülen gibi, üzerinde bir tereyağı dokunuşu ile ilginç olabilirsiniz. Renk, sarışın dokunuşlarla büyük ve sıcak geliyor, çünkü saf sarışınlar geçen yüzyıl ve passé.
[SC: Mediad]

Kaynak: huffpost.com3. Karanlık karanlık
Şimdi Murky’nin içinde olduğunu ve pastel tonlarla da hatırlamanız gerekiyor. Sadece gökkuşağı saçlarının şık pastel görünüm olabileceğini düşünüyorsanız, saçlarınızın ihtiyacınız var, yanılmışsınızdır. Ünlü saç teknisyeni Nick Arrojo, yeni saçları pastel mırıltıyla görünümüyle en karanlık tonlara dalıyor. Grunge, çamurlu ve sessiz bir şey için parlak tonları atın, Ash Brown taban ve yumuşak pastel olarak üstte!

4. Bronz Değil Ronz
“Whatttttttttttttttttt” gidip gitmeden önce işte. Ronze, moda saç renkleriyle yeni bronz ve Rihanna gibi ünlüler yarın yokmuş gibi onları spor yapıyorlar. Saçlarınız bakır kırmızısı ile bronz kahverengi görünümlerin bir karışımı olur ve Hint cilt tenleri ve tonları için de iyi çalışır.

7. Klasik Boyutsal
Boyutlar, yıl boyunca giymek ve sahip olmak için çok hoş karşılanıyor ve bu sefer iki tonlu renklere bakmaya ve aynı şekilde boyalı tonları daldırmayacağız. Klasik boyutlu saç boyama fikri sorunsuz ve şiddetli ombre akışları veya çizgileri olmadan ve çok küresel değil. Oyunda aynı renk ailesi olan birine dönüştürülen birçok tonun dengesi, saçın kolay ve güzel büyümesine yardımcı olan şeydir.

Bunların yanı sıra çok daha fazla ünlü saç rengi fikirleri ile, liderliğe sahip olduğunuz yaşam tarzını göz önünde bulundurarak, trendlerin hangisinin yüzünüze ve kişiliğinize uygun olacağını bilmek için salon hanımınızla kontrol etmek akıllıca olacaktır. Çok daha popüler ünlü trendler ve popüler ünlü saç renkleri ile kontrol edin ve festival sezonu için bunları taklit edin. Tarzınıza kimin aşık olduğunu asla bilemezsiniz!
Görüntüler Kaynak: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *